Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller "Adolescència i Salut Mental: Indicadors de Risc i tècniques de maneig i acompanyament"

DILLUNS 21 MARÇ 2022

La formació "Adolescència i Salut Mental: Indicadors de Risc i tècniques de maneig i acompanyament" es realitzarà els dies 28 de març i 4 d'abril, tots dos dilluns, de 20'15h a 22'15h a la Sala Social de Torrefarrera i comptarà amb dues sessions: 
  • Salut Mental en l'adolescència. Què ens podem trobar i Indicadors de Risc: Conèixer els trastorns psicològics més prevalents en l'adolescència. Parlarem de salut mental (TCA, depressió, autolesions, ...). Distingir entre malestar emocional propi de l'adolescència i trastorns psicològics. 
  • Casos pràctics: Indicadors de risc i tècniques de maneig i acompanyament conductual adaptades a les situacions reals que es troben les persones assistents a la formació. Dotar de tècniques de gestió emocional i treballar amb els exemples propis de la funció dels /les assistents. 
La formació serà adaptada i dirigida a professionals amb accés a adolescents de l'àmbit del lleure, esportiu o educatiu per tal de dotar-los de nocions bàsiques sobre la casuística més prevalent en salut mental, els indicadors de risc i facilitar tècniques de maneig i acompanyament emocional. 
Fes clic a l'enllaç per fer la inscripció