Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Substitució de la xarxa de clavegueram

L’execució d’aquesta obra es realitzarà en diverses fases per tal de minimitzar les molèsties als veïns i veïnes dels carrers afectats.

DIJOUS 17 SETEMBRE 2015

El dimarts dia 15 de setembre se van iniciar les obres que tenen per objecte solucionar la problemàtica que pateix el carrer Carretera quan plou, mitjançant  la construcció d'una xarxa separativa d'aigües residuals i pluvials.

L’execució d’aquesta obra es realitzarà en diverses fases per tal de minimitzar les molèsties als veïns i veïnes dels carrers afectats.

En una primera fase, que s’iniciarà el 15 de setembre, es tallarà el tram del carrer Major entre el carrer Carretera i el carrer nou, pel que no es podrà transitar ni accedir amb vehicle als habitatges situats en aquest tram. Tampoc es podrà accedir al carrer Gran Via des del carrer Major. Els veïns i veïnes del carrer Nou hauran d’entrar i sortir des del carrer Ferreria.

Sempre que sigui possible, els primers dies de l’obra,  i mentre no es faci la rasa principal s’intentarà habilitar el pas perquè els residents en aquest tram puguin accedir amb els vehicles als seus habitatges.

En relació als contenidors existents a la cantonada del carrer Carretera al carrer Major, aquests es desplaçaran provisionalment a la plaça Miremont per tal de permetre al servei d’escombreries la seva recollida; els contenidors que estan a la cantonada del carrer Nou es desplaçaran provisionalment al carrer Sant Jordi.

Gràcies per endavant per la vostra col·laboració, estem convençuts que, després de les incomoditats, l’actuació millorarà la seva qualitat de vida.

FASE PRIMERA:

PlnolcCarreterra.png

Notícia relacionada