Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera inicia demà el procés de pressupostos participatius mitjançant el qual els ciutadans decidiran en què s'inverteixen 45.000 € aquest 2017

Amb una sessió de presentació per a veïns i veïnes de la localitat, a les 20.00 hores a la Sala Social de l'Ajuntament

DIMECRES 03 MAIG 2017

L'Ajuntament de Torrefarrera posa en marxa els pressupostos participatius perquè els veïns i veïnes de la localitat puguin decidir a què es destinaran 45.000 euros del pressupost municipal d'inversions per a l'any 2017. Aquesta iniciativa servirà per implicar la ciutadania en les decisions que afecten el municipi i és un pas per a un govern més transparent i col·laboratiu. Demà dijous, 4 de maig, a les 20.00 hores tindrà lloc la sessió de presentació a la Sala Social de l'Ajuntament de la localitat.

Els pressupostos participatius permetran acostar el pressupost municipal i, en definitiva, la gestió municipal a la ciutadania. A més, facilitaran que la població pugui debatre i decidir sobre el model de poble que vol i les actuacions necessàries al municipi, tot fomentant i potenciant la cultura de la participació ciutadana en la gestió municipal.