Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'amplia el termini d'inscripcions de la campanya ‘Aquest Nadal compro a Torrefarrera’

S'amplia de forma extraordinària el termini d'inscripcions fins al dia 10 de desembre a les 8.00 h, posteriorment s'iniciarà el període de validació de tots els sol·licitants.

DIJOUS 09 DESEMBRE 2021

“Aquest Nadal compro a Torrefarrera” és una iniciativa de l’Ajuntament de Torrefarrera, PIMEC Comerç i l’Associació de Comerciants de Torrefarrera per incentivar la compra al petit comerç local durant l’època nadalenca. Es repartiran fins a 1.000 vals de descompte de 10 euros per gastar als comerços adherits a la campanya.

Aquesta iniciativa és la continuació de la campanya “Compro a Torrefarrera” que es va iniciar l'any passat motivada per la crisi de la Covid-19, i coincideix amb la creació de l'Associació de Comerciants de Torrefarrera, sent la primera iniciativa conjunta amb la Regidoria de Comerç.

Per poder participar, les persones majors d’edat empadronades a Torrefarrera poden omplir el formulari en línia, del 3 al 10 de desembre, i aconseguir un dels vals de descompte de 10 euros per bescanviar en el petit comerç del municipi adherit a l’Associació, amb una compra mínima de 20 euros. Després de verificar el compliment dels criteris, s’enviarà el val electrònicament.

Les persones d’edat avançada que no disposin de recursos tecnològics van poder omplir el formulari de forma presencial dimarts, 7 de desembre, a la Llar dels Jubilats de Torrefarrera.

Les primeres 1.000 sol·licituds seran premiades (800 en línia i 200 presencials) i rebran els vals de descompte que seran vàlids del 15 de desembre al 9 de gener.

Enllaç al formulari