Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salutació Festa Major

DIJOUS 08 SETEMBRE 2016

Coincidint amb la Diada i amb el final de les vacances escolars, la Festa Major de Torrefarrera ens permet retrobar-nos després d’aquest període, i gaudir d’aquestes dates amb familiars i amics.

Com és tradició, hem preparat activitats per a tothom. Cal agrair la dedicació a les regidories responsables, als treballadors de l’Ajuntament i a totes les entitats que hi participen, mostra del poble implicat i viu que som.

Començarem la Festa Major amb la proclamació de les pubilles i el pregó d’honor, enguany a càrrec del Sr. Antoni Fo i Bellí, alcalde de Torrefarrera entre els anys 1987 i 2003, anys en què, amb la construcció del Parc Empresarial i l’ampliació de la zona residencial, Torrefarrera va experimentar el canvi que ens ha dut a la situació actual. Uns anys determinants, que ell ens aproparà.

Per a la canalla, a més de les Firetes i atraccions, que durant els matins tindran el preu a 1,5€, tenim espectacles cada dia, amb la màgia d’El Truc Final, el Correfocs infantil o la Festa de l’escuma.

Per al jovent, començarem amb la Fi de l’estiu jove a Cal Jove, i tindrem penyes cada nit al recinte del complex esportiu, a més d’actuacions com Hotel Cochambre i Buhos, o el tradicional Correfocs.

Per als adults, començarem amb el tradicional Sopar popular al Pavelló municipal, amenitzats pels habituals Montse & Joe Transfer, i tindrem ball cada dia. No us perdeu el cafè concert, amb l’orquestra Selvatana i, sobretot, l’espectacle amb la maga Melanie i el showman Jordi L.P. (enguany, per a que en pugueu gaudir millor, reservarem les primeres files per als veïns; ja us informarem). Com a novetat, el trenet portarà vigilants de seguretat per garantir, a més de l’ús lúdic, el desplaçament entre les diferents zones del poble.

I acabarem com l’any passat, amb els focs artificials. La millor manera de posar punt i final a uns dies en què oblidem la quotidianitat, la feina, i ens dediquem a passar-ho bé amb la família i els amics, desitjant que torni l’any que ve.

Molt bona Festa Major a tothom!