Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

RUTA PER L’STREET ART DE PONENT

EMUN FM Ràdio presenta Ponent Street Art, una sèrie de cinc podcast que proposen una ruta turística per l’art mural de les terres de Ponent passant per les comarques del Segrià, el Pla d’Urgell i la Noguera

DIMECRES 02 JUNY 2021

Cinc episodis en format podcast que retraten l’auge d’aquesta tendència artística a la província de Lleida, una reivindicació artística d’un territori rural emergent, i es fixa en els diversos esdeveniments que han omplert els murs de moltes poblacions d’art rural i urbà: Penelles, Ivars d’Urgell, Torrefarrera i Lleida, a través del GarGar, l’Enciclopèdia Mural, l’Street Art Festival o el PotFest.

Embellir, expressar, emocionar, l’art al carrer a Ponent posa l’accent en el traç sòlid de la Terra ferma. El muralisme apropa l’art al carrer a les persones d’una forma directa, unint cultures. Una alternativa turística ideal en l’època pandèmica, que fomenta l’ecoturisme i lluita contra el despoblament i la degradació d’alguns indrets del territori.

Els podcasts han estat produits per la periodista Laura Purroy i cada dimarts del mes de juny a les 18:30h s’emetrà un episodi al magazín territorial de La Xarxa ‘Aquí, a l’Oest’ del qual EMUN FM n’és capçalera i es podrà escoltar a través de la pàgina web www.emunfmradio.cat i través de les xarxes.

Ja podeu escoltar el primer episodi ‘Penelles i l’èxit de l’art mural’:

https://www.emunfmradio.cat/programs/aquialoestamblaurapurroy/emunfmradio_podcast_3701

Per a més informació: Laura Purroy 671 711 486