Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reunió de preparació de la Festa Major de Torrefarrera per garantir la seguretat i prevenir actes incívics

DIVENDRES 03 SETEMBRE 2021

Aquest dijous, 2 de setembre, va tenir lloc una reunió entre responsables de l’Ajuntament de Torrefarrera i dels Mossos d’Esquadra per preparar la Festa Major, del 10 al 13 de setembre.

La reunió, en què hi van assistir l’alcalde, el regidor de seguretat, l’Inspector dels Mossos d’Esquadra i un agent local, s’emmarca dins les trobades de coordinació habitual, si bé hi ha la preparació de la Festa Major com a motiu principal, i la prevenció d’actes vandàlics com a preocupació especial.

Els responsables municipals van explicar la previsió d’actes festius, la ubicació dels diferents espais, l’organització, el sistema de reserva amb cita prèvia i la planificació de la seguretat. Per part dels Mossos d’Esquadra, es va plantejar el dispositiu de seguretat ciutadana i d’ordre públic que s’ha previst per a la Festa Major de Torrefarrera.

Totes les parts van valorar la viabilitat que s’organitzin actes festius, complint els horaris i totes les mesures de prevenció establertes i, alhora, la necessitat d’evitar aglomeracions que comportin un risc per la ciutadania en general, i pels participants en particular