Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rècord de participació en la VII Caminada Popular de Torrefarrera a Malpartit amb 190 participants

Aquesta activitat s'emmarca enguany en la 31a Setmana Cultural de Torrefarrera

DILLUNS 23 ABRIL 2018

El diumenge, 22 d'abril, 190 persones, entre adults i infants, van participar en la VII Caminada Popular Torrefarrera a Malpartit de 9 km de distància organitzada per l’Ajuntament de Torrefarrera. A més, una trentena de persones van realitzar el recorregut en bicicleta o per altres mitjans. Amb tot, aquesta edició ha estat la més multitudinària.

La caminada va sortir a les 9.30 hores des del consistori de la localitat i va arribar a Malpartit cap a les 11.30 hores, on va tenir lloc un esmorzar popular tradicional català i es van repartir els obsequis per als participants.

Els participants a la caminada van poder fer una aportació voluntària d’1 euro per a la Fundació ASPAMIS. Fins dimecres es poden continuar fent aportacions.

Actes de la 31a Setmana Cultural de Torrefarrera, fins al 29 d'abril

Des del passat divendres i fins al pròxim 29 d'abril, la localitat celebra la 31a Setmana Cultural amb activitats per a tots els públics, on el teatre, la música, la dança, el cinema i la salut en són protagonistes.

Aquesta tarda és el torn del teatre de carrer amb l'espectacle Dragon ST, a càrrec de JAM, una divertida història que posa en entredit les moltes llegendes que s'expliquen de dracs i cavallers.

Dins la Setmana Cultural, dissabte va tenir lloc la Trobada de Bandes de Tambors a Torrefarrera. I ahir diumenge a la tarda, va ser el torn del taller i actuació musical a càrrec de Dancescape.