Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recomanacions prevenció COVID-19 celebració Tots Sants 2020

DIMECRES 28 OCTUBRE 2020

Durant la festivitat de Tots Sant té lloc la celebració de la tradicional Castanyada a la tarda i la nit del 31 d’octubre, amb sopars familiar i revetlles. A aquesta celebració, els darrers anys s’hi ha sumat algunes activitats importades de la celebració del Halloween, amb festes de disfresses i nens que van casa per casa demanant llaminadures (“truc o tracte”).

Activitat de “truc o tracte”

No es pot fer l’activitat de “truc o tracte” en la que els infants van disfressats casa per casa per demanar llaminadures.

La Castanyada

Durant la tradicional celebració de la Castanyada del dia 31 d’octubre, cal tenir en compte certes recomanacions:

1-     No es poden fer trobades ni reunions de més de sis persones, ni festes ni revetlles amb ball, ni botelló a la via pública. Es recorda que les activitats de restauració amb consum en el local estan suspeses.

2-    Es recomana la celebració d’aquesta festa en família, en grups reduïts de màxim sis persones, tret que totes siguin de la bombolla de convivència. Cal mantenir les distàncies i fer ús de la mascareta, sobretot tenir-ho present també per a espais interiors. Evitar el contacte físic i les trobades amb persones amb qui no s’ha tingut contacte habitual en els últims dies. Es recomana mantenir la ventilació dels espais de reunió.