Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de 500 persones en la conferència ‘Viure amb Entusiasme' de Victor Küppers a Torrefarrera

Dins el cicle de conferències sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat aquest 2018 per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament

DIMARTS 20 MARÇ 2018

Ahir dilluns, 19 de març, la Sala Social de l’Ajuntament de Torrefarrera se va quedar petita per acollir les prop de 500 persones que van assistit a la conferència Viure amb Entusiasme, a càrrec de Victor Küppers. L'acte s'emmarca dins el cicle de conferències sobre educació, emprenedoria i innovació que la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torrefarrera organitza aquest 2018.

Victor Küppers és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses i Doctor en Humanitats, treballa com a formador i conferenciant i dona classes de Direcció Comercial a la Universitat Internacional de Catalunya i la Universitat de Barcelona. A més, imparteix conferències en escoles i centres educatius per als pares i mares sobre "Viure amb Entusiasme en la família".

Küppers es dedica a la formació per vocació. Ell mateix es defineix com: "No sóc un expert ni tinc la capacitat d’investigar o crear coses noves, em limito a llegir als experts, copiar les idees que m’agraden i transmetre-les. No sóc un savi, però llegeixo als savis".

Creu fermament en les possibilitats que tenen totes les persones i en la importància de les nostres actituds personals per desenvolupar el nostre enorme potencial. Està plenament convençut que l'única vida que té sentit és una vida amb sentit. La seva frase preferida és: "Que ningú arribi mai a tu sense que en anar-se’n se senti una mica millor i més feliç", de la Mare Teresa de Calcuta.