Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de 150 persones a la conferència del psicòleg Jaime Delgado a Torrefarrera

Dins el cicle de conferències sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat aquest 2016 per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament

DIVENDRES 11 NOVEMBRE 2016

Ahir dijous, 10 de novembre, prop de 150 persones van assistir a l’Ajuntament de Torrefarrera a la conferència Les frases que faran grans als teus fills, a càrrec del psicòleg mexicà Jaime Delgado, dins el cicle de conferències sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat aquest 2016 per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.

En aquesta xerrada, Delgado va analitzar les causes de per què eduquem els nostres fills d'una manera, però moltes vegades el resultat és el contrari. El psicòleg proposa un model educatiu que contribueix a trencar aquest cercle viciós a través d'una metodologia tan senzilla com efectiva. Mitjançant un ús adequat del llenguatge, els progenitors poden aprendre a responsabilitzar els fills de les seves pròpies decisions, a donar-los seguretat, confiança, fortalesa i, sobretot, ensenyar-los a sobreposar-se a la frustració.

Jaime Delgado Orea és psicòleg educatiu mexicà de la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic, especialista en aprenentatge accelerat al Lozanov Center (Washington DC), màster en programació neurolingüística (NLP), neuroenginyeria i neurohipnosi, avalat per Richard Bandler i The Society of NLP. Ha realitzat diverses investigacions en processos educatius per desenvolupar al màxim la capacitat d'aprenentatge dels nens. És també creador de la Metodologia Súper Rendiment Mental. Durant més de quinze anys ha impartit conferències, tallers i cursos en més de vint països i més d'un centenar de ciutats. A més, és assessor de més d’una trentena de personalitats a nivell mundial.

El proper convidat al cicle de conferències 2016 serà Lluís Llach, el pròxim 17 de novembre a les 19.30 hores a la Sala Social de l’Ajuntament.