Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de 100 persones, en contacte gràcies a la I Jornada Empresarial conjunta entre Torrefarrera i la Litera

DIJOUS 03 ABRIL 2014

Aquest matí, ha tingut lloc al CeiTorrefarrera la I Jornada Empresarial Torrefarrera-La Litera, organitzada per les associacions d’empresaris de Torrefarrera i de la Litera, l’Ajuntament de Torrefarrera i la Comarca de la Litera, amb l’objectiu d’ajudar les empreses i emprenedors de la zona a donar a conèixer els seus negocis i projectes empresarials, així com propiciar una xarxa de contactes entre els professionals d’ambdues regions. Han inaugurat la jornada l’alcade de Binéfar, Agustí Aquilué, l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, el president de l’Associació d’Empresaris de Torrefarrera, Jesus Burrell i el president de l’Asociación de Empresarios de la Litera, Alfonso Ruiz.

L’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, ha explicat que “aquesta jornada és fruit de l’esforç dels empresaris i de l’Ajuntament de Torrefarrera per promoure l’activitat econòmica de la localitat”. Latorre ha destacat també l’important paper que juga el CeiTorrefarrera com a centre de promoció econòmica dins el Parc Empresarial de Torrefarrera i ha expressat la seva satisfacció perquè “amb jornades com aquesta es reforça la relació amb la Franja, una terra amiga”.

Aquesta jornada està pensada com a plataforma per ajudar les empreses i emprenedors de la zona a trobar solucions pràctiques, contactes, col·laboració, assessorament o finançament per als seus negocis.

La jornada s’ha iniciat amb la ponència de Jeroni Calafell, director associat de Success Motivation International i director fundador de Global System & Intelligence, seguit del networking de contactes empresarials on els prop de 100 empresaris i emprenedors de diferents àmbits han pogut conversar i explicar, per parelles en torns de 2 minuts, els serveis que les seves empreses ofereixen.

A més, al llarg de la jornada, professionals experts d’entitats i institucions han tingut l’oportunitat d’oferir als participants la seva experiència per a donar solucions als dubtes sobre diversos aspectes del món empresarial com són la creació d’empreses, gestió i estratègia empresarial, franquícia i compra-venda, marketing, innovació i tecnologia, internacionalització i espais de business landing.

Els assistents han disposat, també, d’un mur de les idees, un espai per expressar-se i donar-se a conèixer a través de pòsters, fotografies, targetes de visita, anuncis, etc. A més, s’ha propiciat l’intercanvi d’impressions respecte als diferents projectes i negocis presentats a la jornada, amb l’objectiu de potenciar les relacions professionals.

Al finalitzar les activitats, tindrà lloc un dinar de treball al qual podran assistir els empresaris i emprenedors que hagin participat a la jornada. (VEURE NOTICIES RELACIONADES)