Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de 100 persones assisteixen a Torrefarrera a la conferència d’Enric Queralt sobre l’escola

Dins el cicle de conferències sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat aquest 2017 per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament

DILLUNS 06 FEBRER 2017

Ahir dijous, 2 de febrer, prop d’un centenar de persones van assistir a Torrefarrera a la conferència Fer escola al segle XXI: La nostra, la de sempre?, a càrrec d’Enric Queralt, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torrefarrera a la Sala Social, dins el cicle de conferències gratuïtes sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat aquest 2017.

El sistema educatiu, sobretot l’obligatori, és damunt de taules polítiques, universitàries, familiars, sindicals i econòmiques. Per què es dóna aquesta situació? Per què, de sobte, sembla com si tothom s’hagués posat d’acord en el fet que “l’escola” ha de canviar? A la conferència, Enric Queralt va posar una mica de llum sobre aquest tema.

Fa més de trenta anys que Enric Queralt està dedicat, de ple, al món de l’ensenyament i vinculat al Departament d’Ensenyament. La meitat d’aquest temps l’ha dedicat a treballar amb infants molt petits i també amb joves i l’altra meitat a desenvolupar tasques de gestió educativa sense deixar de fer, alhora, formació permanent en centres.

La propera conferència serà el 2 de març a les 19.30 hores amb el títol Adolescents: rebels sense causa?, a càrrec de Sònia Cervantes, psicòloga i terapeuta infanto-juvenil que ha col·laborat als programes televisius Hermano Mayor i El Campamento (Cuatro, Mediaset).