Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentada la 6a Cursa Popular de Torrefarrera que tindrà lloc el pròxim 1 de maig

Organitzada pel club esportiu Rural Runners Torrefarrera juntament amb l’Ajuntament de la localitat, com a novetat, enguany s'amplien les curses amb un circuit de 5 km i l'habitual de 10 km. Les inscripcions es poden fer al web cursatorrefarrera.blogspot.com.es i es tancaran el pròxim 27 d’abril o quan s’arribi als 200 inscrits en la cursa de 5 km, i 300 inscrits en la de 10 km

DIVENDRES 20 ABRIL 2018

El club esportiu Rural Runners Torrefarrera i l’Ajuntament de la localitat han presentat la 6a Cursa Popular de Torrefarrera, que se celebrarà el pròxim dimarts, 1 de maig a partir de les 10.00 hores. La carrera, amb sortida i arribada a l’Av. Europa, davant del Pavelló Poliesportiu de Torrefarrera, comprèn un tram urbà per l'interior del municipi, un tram de camí asfaltat i un altre tram de camí sense asfaltar. Com a novetat, enguany s'amplien les curses amb un circuit de 5 km i l'habitual de 10 km. Ambdues curses compartiran recorregut el primer tram de la cursa de 5 km així que hi haurà un punt on s'indicarà la separació de les curses.

Un cop finalitzada la cursa, a partir de les 11.30 h, tindran lloc les curses infantils, per a nens i nenes entre 3 i 16 anys, amb diverses distàncies en funció de l’edat.

Tots els corredors inscrits rebran una bossa amb detalls de la 6a edició. A més, durant la cursa es farà el sorteig de diferents lots i regals entre els dorsals dels participants. Un cop finalitzada la cursa, tots els corredors rebran un esmorzar de brasa.

I els més petits que corrin a les curses infantils rebran un esmorzar amb coca i xocolata i trofeus per la seva participació.

Tant l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, com el president del club, Joaquim Ribes, han destacat en la presentació que la finalitat de la cursa és la de promocionar l’activitat física i l’esport, a més de potenciar hàbits de vida saludables i donar a conèixer els encants de Torrefarrera i els seus voltants.

Per la seva banda, Latorre, ha destacat que des de l'Ajuntament “estem molt contents de mantindre aquesta cursa que és molt ben valorada tant pels corredors del nostre poble com pels d'altres localitats". Latorre també ha volgut expressar la seva satisfacció perquè s'hagi ampliat amb la modalitat de 5 km "per tots aquells que volien participar però no es veien amb cor de còrrer la de 10 km, bé per temes físics o per l'edat".

Les inscripcions per a la cursa d’adults es poden fer al blog del Rural Runners Torrefarrera (cursatorrefarrera.blogspot.com.es) i es tancaran el pròxim 27 d’abril o quan s’arribi als 200 inscrits en la modalitat de 5 km i 300 en la de 10 km. La inscripció té un cost de 10 euros pels corredors amb xip propi i de 12 euros per aquells que no disposin de xip. Tots els participants a la cursa tindran esmorzar i rebran la bossa del corredor amb samarreta tècnica commemorativa i diferents obsequis. Les inscripcions per a les curses infantils finalitzen el 27 d'abril, o bé quan s'arribi als 400 inscrits.