Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentada la 5a Cursa Popular de Torrefarrera que tindrà lloc el pròxim 1 de maig

Amb un recorregut de 10 km, està organitzada pel club esportiu Rural Runners Torrefarrera juntament amb l’Ajuntament de la localitat. Les inscripcions es poden fer al web cursatorrefarrera.blogspot.com.es i es tancaran el pròxim 29 d’abril o quan s’arribi als 400 inscrits

DIMARTS 26 ABRIL 2016

El club esportiu Rural Runners Torrefarrera i l’Ajuntament de la localitat han presentat la 5a Cursa Popular de Torrefarrera, que se celebrarà el pròxim diumenge, 1 de maig a partir de les 10.00 hores. La carrera, amb sortida i arribada a l’Av. Europa, davant del Pavelló Poliesportiu de Torrefarrera, està oberta a corredors majors de 16 anys i consta de 10 km que transcorreran per un tram urbà i per un d’interurbà amb camins de terra i asfalt del terme municipal. Un cop finalitzada la cursa, a partir de les 11.30h, tindran lloc les curses infantils, per a nens i nenes entre 3 i 16 anys, amb diverses distàncies en funció de l’edat.

Cada participant rebrà una bossa amb la samarreta de la 5a edició i obsequis de les empreses col·laboradores. A més, durant la cursa es farà el sorteig de diferents lots i regals entre els dorsals dels participants. Un cop finalitzada la cursa, tots els corredors rebran un esmorzar de brasa.

I els més petits que corrin a les curses infantils rebran un esmorzar amb coca i xocolata i trofeus per la seva participació.

Tant l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, com el president del club, David Pifarré, han destacat en la presentació que la finalitat de la cursa és la de promocionar l’activitat física i l’esport, a més de potenciar hàbits de vida saludables i donar a conèixer els encants de Torrefarrera i els seus voltants.

Per la seva banda, Latorre, ha destacat que “des de l’Ajuntament agraïm als Rural Runners Torrefarrera l’esforç i la il·lusió que demostren any rere any en l’organització d’aquesta cursa, que compta amb participants no només de la localitat sinó també de tota la província”.

Les inscripcions per a la cursa d’adults es poden fer al blog del Rural Runners Torrefarrera (cursatorrefarrera.blogspot.com.es) i es tancaran el pròxim 29 d’abril o quan s’arribi als 400 inscrits. La inscripció té un cost de 10 euros pels corredors amb xip propi i de 12 euros per aquells que no disposin de xip. Tots els participants a la cursa tindran esmorzar i rebran la bossa del corredor amb samarreta tècnica commemorativa i diferents obsequis. Les inscripcions per a les curses infantils finalitzen avui dilluns a les 15h.