Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentada la 4a Cursa Popular de Torrefarrera que tindrà lloc el pròxim 1 de maig

Amb un recorregut de 10 km, està organitzada pel club esportiu Rural Runners Torrefarrera juntament amb l’Ajuntament de la localitat Les inscripcions es poden fer al web cursatorrefarrera.blogspot.com.es i es tancaran el pròxim 28 d’abril o quan s’arribi als 350 inscrits

DIJOUS 23 ABRIL 2015

Ahir, dimecres 22 d’abril, va tenir lloc la presentació de la 4a Cursa Popular de Torrefarrera, que se celebrarà el pròxim 1 de maig a partir de les 10.00 hores, coorganitzada pel Club Esportiu Rural Runners Torrefarrera i l’Ajuntament de la localitat. La carrera, amb sortida i arribada a l’Av. Europa, davant del Pavelló Poliesportiu de Torrefarrera, està oberta a corredors majors de 16 anys i consta de 10 km que transcorreran per un tram urbà i per un d’interurbà amb camins de terra i asfalt del terme municipal. Un cop finalitzada la cursa, a partir de les 11.30h, tindran lloc les curses per als més petits, entre 3 i 16 anys, amb diverses distàncies en funció de l’edat.

Cada participant rebrà una bossa amb la samarreta de la 4a edició i obsequis de les empreses col·laboradores. A més, durant la cursa es farà el sorteig de diferents lots i obsequis entre els dorsals dels participants. I els més petits que corrin a les curses infantils també tindran una bossa amb regals. A més, un cop finalitzada la cursa hi haurà esmorzar de brasa per als participants i voluntaris.

Els organitzadors esperen igualar l’èxit de participació de la passada edició, amb prop de 800 corredors (entre adults i infants). Tant l´alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, com el president del club, David Pifarré, han destacat en la presentació que la finalitat de la cursa és la de promocionar l´activitat física i l´esport, a més de potenciar hàbits de vida saludables i donar a conèixer els encants de Torrefarrera i els seus voltants.

Pifarré ha volgut agrair la col·laboració dels prop de 100 voluntaris que treballaran per al bon funcionament de la cursa, als 4 patrocinadors i a les prop de 100 empreses col·laboradores que donen suport a la competició.

Per la seva banda, Latorre, ha destacat que “des de l’Ajuntament agraïm als Rural Runners Torrefarrera l’esforç i la il·lusió que demostren any rere any en l’organització d’aquesta cursa, que compta amb participants no només de la localitat sinó també de tota la província”. Latorre ha explicat que “el fet que enguany se celebrin altres curses al llarg del mateix cap de setmana demostra que la iniciativa de Torrefarrera, pionera fa quatre anys, és tot un encert que de ben segur repetirà els èxits de participació i organització d’edicions passades”.

La cursa popular d’enguany compta amb 4 patrocinadors principals (Ajuntament de Torrefarrera, Diputació de Lleida, BBVA i Albert Soler) i més de 100 empreses col·laboradores, a més de 100 voluntaris de diferents associacions i nombrosos torrefarrerins i torrefarrerines que, amb la seva feina desinteressada, fan possible aquesta quarta edició.

Les inscripcions es poden fer al blog del Rural Runners Torrefarrera (cursatorrefarrera.blogspot.com.es) i es tancaran el pròxim 28 d’abril o quan s’arribi als 350 inscrits. La inscripció té un cost de 10 euros pels corredors amb xip propi i de 12 euros per aquells que no disposin de xip. Tots els participants a la cursa tindran esmorzar i rebran la bossa del corredor amb samarreta tècnica commemorativa i diferents obsequis.