Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentada la 3a Cursa Popular de Torrefarrera que tindrà lloc el proper 1 de maig

Amb un recorregut de 10 km, està organitzada pel Club Esportiu Rural Runners Torrefarrera juntament amb l’Ajuntament de la localitat

DIVENDRES 11 ABRIL 2014

Ahir, dijous 10 d’abril, va tenir lloc la presentació de la 3a Cursa Popular de Torrefarrera, que se celebrarà el proper 1 de maig a partir de les 10.00 hores, coorganitzada pel Club Esportiu Rural Runners Torrefarrera i l’Ajuntament de la localitat. La carrera, amb sortida i arribada a l’Av. Europa, davant del Pavelló Poliesportiu de Torrefarrera, està oberta a corredors majors de 16 anys i consta de 10 km que transcorreran per un tram urbà i per un d’interurbà amb camins de terra i asfalt del terme municipal. Un cop finalitzada la cursa, a partir de les 11.30h, tindran lloc les curses per als més petits, entre 3 i 16 anys, amb diverses distàncies en funció de l’edat.

Els organitzadors esperen igualar l’èxit de participació de la passada edició, amb 900 corredors (500 senior i 400 nens). Tant l´alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, com el president del club, David Pifarré, han destacat en la presentació que la finalitat de la cursa és la de promocionar l´activitat física i l´esport, a més de potenciar hàbits de vida saludables i donar a conéixer els encants de Torrefarrera i els seus voltants. Pifarré ha volgut agrair la col·laboració de l’AMPA de l’Escola La Creu en l’organització de les curses infantils. Per la seva banda, Latorre, ha destacat que “des de l’Ajuntament agraïm als Rural Runners l’esforç i la il·lusió que demostren any rere any en l’organització d’aquesta cursa”.

Més de 70 empreses col·laboren amb la cursa, així com voluntaris de diferents associacions i nombrosos torrefarrerins i torrefarrerines que, amb la seva feina desinteressada, fan possible aquesta tercera edició.

Les inscripcions es poden fer al blog del Club Rural Runners Torrefarrera (cursatorrefarrera.blogspot.com.es) i es tancaran el proper 27 d’abril o quan s’arribi als 500 inscrits. La inscripció té un cost de 10 euros pels corredors amb xip propi i de 12 euros pels que no disposin de xip. Tots els participants a la cursa tindran esmorzar i rebran la bossa del corredor amb samarreta tècnica commemorativa i diferents obsequis.