Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participa a la Caminada Popular de Torrefarrera

Dia: 3 d'octubre Hora de sortida: 10h. Lloc de sortida i arribada: Ajuntament de Torrefarrera Inscripció: 1€ en benefici d’una entitat benèfica (el mateix dia, a partir de les 9:15h) Durada recorregut curt: 1 hora i mitja (aprox.) Durada recorregut llarg: 3 hores (aprox.)

DIJOUS 24 SETEMBRE 2015

El dissabte 3 d’octubre a les 10h tindrà lloc la caminada popular que fem a Torrefarrera en aquestes dates. Una  caminada que passa  per camins i indrets emblemàtics del poble, amb motiu de la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, amb el lema europeu: ‘TRIA. CANVIA. COMBINA.’ que proposa una cerca de noves formes de mobilitat, allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular, cap a un transport més sostenible, segur i saludable. Canviant la nostra manera de desplaçar-nos podem augmentar els nostres nivells d’activitat física, contribuir a millorar la qualitat de l’aire que respirem i ajudar a prevenir els accidents de trànsit. Escollir el transport públic col·lectiu per anar a la feina, caminar o moure’s en bicicleta per anar de compres, en comptes d’agafar el cotxe, pot ser una bona forma de protegir i millorar la salut.

Aquest any, totes les persones que participeu, també podreu col·laborar a favor d’una entitat  benèfica (a determinar).

Us recordem que l’activitat està adreçada per a totes les edats, ja que hi ha un recorregut curt i un altre de més llarg.

 

Hora de sortida: 10h

Lloc de sortida i arribada: Ajuntament de Torrefarrera

Inscripció: 1€ en benefici d’una entitat benèfica (el mateix dia, a partir de les 9:15h)

Durada recorregut curt: 1 hora i mitja (aprox.) 8 km.

Durada recorregut llarg: 3 hores (aprox.) 10 km.

 

Es recomana portar gorra, crema solar, calçat adient i el que cregueu convenient, segons les vostres necessitats.

Regalarem una pràctica bossa motxilla a tots els participants!!!!

Animeu-vos i participeu-hi! Us hi esperem!

Més informació

Recorregut de la caminada