Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Peticions i sorteig dels palcos per la Festa Major

DIJOUS 21 AGOST 2014

 

PALCOS

Aquest any la Festa Major se celebrarà el 11, 12, 13 i 14 de Setembre.

Com cada any, es posa a disposició del públic una quantitat de palcos que potser no cobrirà les peticions de la gent.

El preu del palco és de: 60€.

Per evitar malentesos a l’hora de l’adjudicació i per garantir les mateixes oportunitats per a tothom, les peticions i el sorteig es faran de la manera que s’exposa a continuació:

 

  • Des del 20 d’agost de 2014 fins al  5 de setembre, tothom es podrà apuntar per demanar palco a les oficines de l’Ajuntament. El número de palcos per petició es d’un màxim de DOS. No s’admetran més inscripcions passat el dia 5 de setembre.

  • El preu dels palcos s’haurà d’ingressar a les oficines de l’Ajuntament el mateix dia que es va a apuntar.
  • El dia 5 de setembre, divendres, a les 21:30 h. de la tarda, al local social de la Casa de la Vila es procedirà al sorteig on hi entraran totes les peticions, independentment del dia i hora que s’hagin fet.
  • El sorteig serà públic i consistirà en treure una petició del sac, adjudicant-li el palco número 1; a la següent petició del sac, el palco número 2 .... i així successivament fins arribar a l’últim palco.
  • Si la petició agafada del sac és de 2 palcos se li adjudicarà el número que li correspongui i el següent, amb la exempció de que si el número adjudicat és un cantoner i no en té de correlatiu per estar junts, es correrà el número fins aconseguir els 2 correlatius i junts. El cantoner s’adjudicarà a la pròxima petició que es traurà.
  • Quan només quedi 1 palco, i la sol·licitud que es tregui sigui de 2 palcos, el titular podrà optar entre quedar-se’l o renunciar.

 

 

BONA FESTA MAJOR 2014  !  !