Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Onzena Edició Premi Internacional de Belles Arts Sant Jordi

DIJOUS 17 SETEMBRE 2015

Ja està disponible una nova edició del Premi de Belles Arts Sant Jordi dels Països Catalans, la desena, que es dedica aquest any a l’Art Tridimensional.

Des d’avui es poden consultar a la web de l’Ajuntament de Torrefarrera, les bases de la desena edició del premi que convoca la Fundació Perelló amb el patrocini de la Diputació de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs i la col·laboració de lAjuntament de Bellpuig, lAjuntament de Torrefarrera i el Consell Comarcal de l’Urgell.

El premi d’enguany es basa amb obres d’escultura; Art Tridimensional i aquest any, es continua apostant pel sistema de preselecció d’obres entre totes les rebudes via mail, escollint un jurat qualificat, les 25 obres que formaran part del catàleg que s’edita per l’ocasió, de les exposicions itinerants entre els municipis de Bellpuig, Torrefarrera i Lleida i que optaran al premi i les mencions honorífiques.

Aquest sistema, permet l’increment de la participació ja que els artistes no necessiten enviar la seva obra (amb l’estalvi de costos que això suposa) si no ha estat seleccionada per passar a la final.

El premi, de 6.000 euros i una escultura de bronze de Jaume Perelló, igual que les cinc mencions honorífiques, es lliuraran en un acte públic que tindrà lloc el dia 25 dabril de 2016 al Convent de Sant Bartomeu.

PremiPaisosCatalans2016.jpg

BASES DEL CONCURS