Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertura de la reserva d’entrades per a la Festa Major per a persones no empadronades

DIMECRES 08 SETEMBRE 2021

Benvolgut veí/ïna,

Aquests dilluns i dimarts, s’han venut entrades per a persones empadronades per als actes de la Festa Major, tot i que hi ha hagut problemes tècnics per poder reservar-les telemàticament. Per això, es van obrir dos torns de matí i tarda ahir. Dilluns, totes les persones jubilades empadronades que ho van voler, van reservar les entrades volien.

La previsió de fins a tres escenaris ha permès oferir més espai que mai. Celebrem que totes les persones empadronades que han volgut entrades, amb les restriccions previstes per arribar al màxim de famílies, n’hagin pogut reservar.

Com que, després d’aquest procés restringit, queden entrades per a tots els espectacles, procedirem com es va preveure obrint un torn per al públic en general per reservar les entrades que no s’han acabat reservant, en què qualsevol persona podrà reservar-ne, ja sigui empadronada o no empadronada.

Per facilitar-ho, s’oferirà una part de les entrades de cada actuació telemàticament, i l’altra part presencialment a l’Ajuntament, amb les mateixes limitacions numèriques que fins ara.

La reserva telemàtica s’obrirà avui dimecres 8 de setembre, a partir de les 10:00h, i fins que s’esgotin o fins divendres a les 13:00h, i qualsevol persona podrà reservar-ne. La reserva es fa mitjançant el sistema telemàtic municipal, accessible des de la pàgina www.torrefarrera.cat. Si no se n’és persona usuària, primer cal donar-s’hi d’alta. El sistema de pagament és per tarjeta de crèdit. En fer la reserva, si es fa amb telèfons mòbils, cal buscar la data de cada acte a l’agenda de l’aplicació. Quan s’ha confirmat el pagament, cal contiuar la gestió, tant per poder continuar reservant entrades com per rebre les entrades per correu electrònic. En tot cas, abans dels esdeveniments, s’envia un altre correu electrònic recordatori amb les entrades a les persones que hagin pagat.

La reserva presencial es farà a l’Ajuntament dijous 9 de setembre, a partir de les 9:00h, i fins que s’esgotin o fins a les 14:00h del mateix dijous, i qualsevol persona podrà reservar-ne.

Gràcies per les ganes de participar en la nostra Festa Major.