Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertura de la pista poliesportiva de l'Institut Joan Solà per a ús comunitari

DIJOUS 02 FEBRER 2023

L'Ajuntament de Torrefarrera i l'Institut Joan Solà han acordat l'obertura de la pista poliesportiva que hi ha al pati del centre les tardes de divendres (de 16h a 20h) i i dissabtes i diumenges (de 10:30h a 20h) durant el període lectiu per a ús comunitari. A partir del juny, quan acabin les activitats extraescolars, s'obrirà totes les tardes i els caps de setmana. L'obertura començarà aquest divendres 3 de febrer, segons han acordat aquest matí l'alcalde de Torrefarrera, la directora de l'Institut i el regidor d'Ensenyament. 

Amb aquesta ja seran 4 instal·lacions esportives a l’aire lliure: futbol a la Rambla St. Jordi, bàsquet 3x3 al Passatge del Parc (actualment en obres), el pump track i aquesta poliesportiva. Amb això, el govern municipal vol continuar ampliant els recursos esportius per practicar lliurement, a més de les instal·lacions per a esports federats (pavelló, complex futbol,..),  ja que Torrefarrera compta amb un gran número de joves que demanen poder jugar en el seu temps lliure.  

L'acord forma part de la col·laboració entre l'Ajuntament i l'Institut Joan Solà, en què l’ Ajuntament cedeix també el pavelló poliesportiu a l’Institut durant els matins per fer les classes d'educació física. I respon també a la voluntat compartida d’optimitzar al màxim possible les instal·lacions construïdes. 

L'accés serà per la porta del carrer Fermí Palau, i la vigilància del pati durant aquest ús correrà a càrrec dels agents municipals