Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el període de preinscipció de la Escola Municipal de Música de Torrefarrera per al curs 2015/16

DIVENDRES 08 MAIG 2015

 

Preinscripcions Curs 2015/16

 

Preinscripcions a partir del 5 de maig

S'obre el termini de preinscripció i matrícula pel curs 2015/2016 de l'Escola de Música

DATES:

- Preinscripció alumnes nous: fins el 15 de maig. (en aquest formulari)
- Matriculació alumnes preinscrits: del 1 al 5 de juny. (a les oficines de l'Orfeó Lleidatà, un cop admès)
- Matriculació oberta a tothom, segons disponibilitat de places: a partir del 15 de juny

Atenció alumnes que ja sou de l'escola !!!

Aquest formulari és pels alumnes que volen entrar a l'escola de música. Si vosaltres ja sou alumnes de l'escola i voleu continuar el curs vinent, efectuareu la confirmació de la matrícula a través de l'extranet. Caldrà fer-ho un cop us hàgim enviat el pertinent correu electrònic amb les dades de connexió i us detallem els terminis establerts a cada centre, un missatge que rebreu durant la primera quinzena de maig.

Butlleta Preinscripció

L'Escola de Música de l'Orfeó Lleidatà és un centre autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que compta amb uns 800 alumnes i un equip d'una quarantena de professors. Ofereix una oferta educativa adreçada a totes les edats, amb un ampli ventall d'especialitats instrumentals.

El projecte educatiu del centre és vivencial: hi aprendràs fent música, escoltant, interpretant i creant. Volem que la música sigui una eina de formació global i de desenvolupament de les capacitats de cada persona.

A partir d'una visió comunitària de la música, girem entorn de la pedagogia en grup, potenciant les agrupacions corals i instrumentals. Donem especial importància al fet de compartir experiències, projectes i coneixements. Per aquest motiu l'escola de música de l'entitat organitza periòdicament activitats complementàries per tal d'involucrar tota la família en el procés d'aprenentatge.

Actualment gestiona, a més, 5 escoles municipals de música del Segrià, i diversos projectes de formació musical en diverses escoles bressol, primària i secundària de Lleida i el seu territori. També ofereix activitats per a associacions de mares i pares d'alumnes i d'altres entitats.

L’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà és membre d'ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música i Dansa) i d’EMIPAC (Escoles de Música d’Iniciativa Privada de Catalunya).