Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova Tempora 2018-2019 d'EMUN FM Ràdio que suma ja 15 anys en antena

DIJOUS 06 SETEMBRE 2018

Estimades i estimats oients,

Aquesta temporada 2018/2019 EMUN FM Ràdio, el Consorci d’Emissores Municipals de les Terres de Ponent, suma ja 15 anys. 15 anys on el model radiofònic a Catalunya i també a Ponent ha evolucionat des de la ràdio més amateur fins a la ràdio més professional sense perdre el tarannà de ràdio artesanal. A les Emissores Municipals de les Terres de Ponent encara ens queda molt de l’essència d’aquella ràdio artesanal, petita, feta amb molt d’amor i pocs recursos als inicis dels 80,
però hi hem afegit altres ingredients com ara el rigor i la professió. 15 anys on la ràdio de casa ha donat veu a centenars de veïns i veïnes. Perquè així és la ràdio de proximitat: A EMUN no només pots escoltar; a EMUN pots escoltar-te.

Enguany, les emissores d’Albesa, Alfarràs, Alguaire, Almenar i Torrefarrera i també Corbins amb la seva freqüència, fan anys.

Som referent a Catalunya. Molts estudiants de periodisme, de graus diversos i d’alumnes de la ESO han fet estudis i treballs de recerca sobre el Consorci EMUN i la ràdio mancomunada de la que en som referència.

Aquesta nova temporada, estrenem nou magazine de tarda de 16h a 19h Aquí, a l’Oest amb la Laura Purroy. Un programa fet en xarxa amb les Ràdio de Tàrrega, Mollerussa, Rosselló i Ua1. El Som Terra arriba a la sisena temporada. Un programa referent del món agrari a Catalunya emetent-se per més de 40 emissores municipals per explicar sense estereotips què es cou a l’àmbit rural. El Gatgarotus, programa que també s’emet arreu de Catalunya sobre l’emprenedoria del fet a mà. www.gatgarotus.cat. El Matí ImPonent recuperant seccions com “el temps” amb els alumnes de les escoles d’EMUN. Tots tres programes conduits per Pili Garcia. Torna el Dolç Dissabte de 12h a 14h amb Laura Farré i Robert Sànchez. I #ONAJOVE amb David Lesan, la tertúlia El Cafè de la Granota i els Informatius conduïts per Jose Lorenzo i els Esports locals i nacionals a l’Hora Futbolera amb el Marc Alluè i els corresponsals Jordi Ventaja, Jaume Llovera i Ivan Farreny. Fem Salut es
converteix en programa, amb Marga Requena. Nova temporada amb nous col·laboradors, David Balaguer estrena Qui motiva el motivador? Un programa sorgit del taller de Ràdio 2018.

En aquesta 15a temporada estrenarem nou web i continuarem estant molt presents a les Xarxes Socials apostant també pel vídeo amb nou canal de Youtube.

Diuen que qui camina sol arriba més ràpid, però qui camina acompanyat arriba més lluny. De moment, hem recorregut aquests meravellosos 15 anys junts.

EMUN FM Ràdio des de 2004/2005 - 2018/2019.

Albesa 99.4
Alfarràs 107.1
Alguaire 99.4
Almenar 107.7
Torrefarrera 99.1
Corbins 107.2

TEMPORADA181915anys_Pgina_2.jpg