Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Modificació de l’aparcament i afectació al trànsit a la zona de l’escola la creu, per motiu d’inici de les obres del dipòsit de retenció d’aigua de clavegueram

DIJOUS 19 GENER 2017

Benvolguts/des veïns i veïnes,

Aquest divendres dia 20 de gener, començaran les obres per a la construcció d’un dipòsit de retenció de l’aigua de clavegueram els dies de pluja, per tal d’alliberar de cabal la xarxa existent i per tant disminuir les afectacions a particulars i al medi ambient.

Aquest dipòsit es situarà a la zona situada al final del carrer Mossèn Cinto Verdaguer, en un dels espais que havien estat habilitats provisionalment per aparcament de l’escola, per aquest motiu aquest aparcament quedarà definitivament anul.lat.

Us informem que a partir de dilluns dia 23 de gener, les zones d’aparcament habilitades i la regulació dels trànsit durant els horaris d’entrada i sortida de l’escola seran els que figuren a la imatge annexa.

Durant la resta d’horaris tindrem cura de minimitzar les afectacions al trànsit en els carrers propers i es permetran els accessos i sortides als veïns del carrer Mossèn Cinto Verdaguer.

Us preguem que disculpeu les molèsties i us recordem que per millorar la seguretat del trànsit i de les persones i evitar incidents, necessitem la col·laboració de tots.

Alcalde                                              Regidora d'obres i via pública

Jordi Latorre Sotus                            Montse Ribé Fernández