Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 80 cavalls de muntura a la 2a Festa dels Tres Tombs de Torrefarrera

Amb actuació eqüestre i recorregut pels carrers de la localitat

DILLUNS 12 MAIG 2014

Torrefarrera va celebrar ahir diumenge, 11 de maig, la 2a Festa dels Tres Tombs de la localitat amb la participació de més de 80 cavalls de muntura i 5 carros, vinguts de diferents localitats de la demarcació de Lleida, que van recórrer els carrers del nucli urbà del municipi acompanyats dels Grallers i Tambors de Torrefarrera.

La concentració es va fer a primera hora al pàrquing de la Llar d’infants, on es van preparar animals i carruatge, i on va tenir lloc l’actuació eqüestre Així ballen els cavalls les sevillanes, a càrrec de Fernando Medialdea i Raquel Gràcia.

Un cop finalitzada l’actuació, els participants es van dirigir a l’Ajuntament i, a les 12.00 hores, es va iniciar els Tres Tombs pels carrers de Torrefarrera. Els participants van passar pel carrer Major, carrer Segrià, carrer Corts Catalanes, avinguda de Lleida, carrer Sant Jordi i pel carrer Major un altre cop per acabar el recorregut a l’Ajuntament. A les 14.00 hores es va celebrar un dinar per a 150 persones, entre genets i acompanyants, a la Sala Social de l’Ajuntament.