Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 600 persones gaudeixen del 6è Festival Re-Sona de Torrefarrera amb Els Amics de les Arts

Durant el dia l'exterior del pavelló va ser l'escenari del vermut electrònic, espai gastronòmic, ràdio en viu, música en directe i activitats infantils

DIMARTS 02 MAIG 2017

El passat dissabte, 29 d'abril, més de 600 persones van omplir el pavelló municipal de Torrefarrera en la 6a edició del Festival Re-Sona amb Els Amics de les Arts que presentaven a Lleida el seu nou àlbum Un estrany poder i els lleidatans EnZel amb el seu treball de debut Capità Ibuprofèn. Ja de matinada, DJ Monka va ser l'encarregat de posar la música del fi de festa.

Jaume Casanovas, regidor de Joventut de l'Ajuntament de Torrefarrera i representant de l'Associació Cultural Re-Sona, organitzadors del certamen, explica que estan "molt satisfets de l'acollida de la sisena edició, tant del concert com de les activitats paral·leles durant tot el dia, sobretot les activitats per als més petits -tant els inflables com els jocs i el taller d'instruments amb materials reciclables".

Pel que fa al futur del festival, Casanovas destaca que "hi haurà setena edició del Re-Sona perquè volem que es converteixi en un festival de referència i que ompli un buit cultural. A més, tant l'associació com l'Ajuntament tenim ganes de donar continuïtat a iniciatives culturals com aquesta".