Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 400 participants a la XVII Trobada de Puntaires de Torrefarrera

Organitzada per l’Associació de Puntaires Filigrana Torrefarrera i el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la localitat

DILLUNS 17 FEBRER 2014

Ahir diumenge, 16 de febrer, va tenir lloc al pavelló poliesportiu de Torrefarrera la XVII Trobada de Puntaires organitzada per l’Associació de Puntaires Filigrana Torrefarrera amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la localitat. La jornada va comptar amb la participació de més de 400 puntaires vinguts de 78 municipis de tot Catalunya. Entre els participants hi havia també paradistes artesanals de boixets, en fusta i vidre, amb 18 parades especialitzades en tot tipus de material emprat per fer puntes de coixí.

Al llarg del matí, més de 700 persones es van apropar al poliesportiu de Torrefarrera per veure en directe aquesta tècnica manual i tradicional tan popular. Els assistents a la trobada van participar en un sorteig de regals organitzat per l’Associació de Puntaires Filigrana amb més de 100 regals aportats per diferents entitats de la localitat. (veure notícia relacionada)

VEURE FOTOS