Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 40 assistents a la IV Jornada de Fructicultura de Torrefarrera

DIJOUS 20 NOVEMBRE 2014

Ahir dimecres, 18 de novembre, va tenir lloc la IV Jornada de Fructicultura de Torrefarrera, organitzada pel Departament d’Agricultura amb la col·laboració de la Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament, al Centre d'Empreses Innovadores de Torrefarrera. En el decurs de la jornada, una quarantena d'assistents, entre pagesos i estudiants, van compartir experiències i inquietuds, i van debatre sobre aspectes actuals d'aquest sector com és el cas del veto rus.

La presentació va anar a càrrec de l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, qui va posar de manifest “el compromís de l’equip de govern amb el sector agrícola que es materialitza amb l’arranjament dels camins que s’està duent a terme per tal de millorar l’accés a les zones de producció de la localitat i facilitar, així, la feina als agricultors de la zona”.

La directora de la Fundació Catalana de Cooperació Psicològica, Jovita Latorre, va presentar la xerrada La nostra actitud davant els nous reptes, i la responsable del Departament Tècnic i de Vigilància de Mercats d’Afrucat, Elisenda Casals, va parlar de la Situació productiva actual de la fruita a Catalunya i conseqüències del veto rus.