Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 350 persones voten en els Pressupostos Participatius de Torrefarrera

DIMECRES 29 GENER 2020

Del 20 al 26 de gener, un total de 356 torrefarrerins i torrefarrerines, un 8% més que en la passada edició, han votat en els Pressupostos Participatius 2019-2020, posats en marxa per l'Ajuntament de Torrefarrera per tercer any consecutiu, per escollir en què s'inverteixen 55.000 euros del pressupost municipal. Els veïns i veïnes de la localitat majors de 16 anys podien triar fins a 3 propostes de millora per al municipi d'entre les 14 validades tècnicament i econòmicament per una comissió tècnica municipal. Les votacions es podien realitzar presencialment a les oficines municipals o telemàticament a través del web http://torrefarrera.happyopinion.com.

Un cop finalitzada la fase de votació, les propostes se seleccionaran segons la votació obtinguda, fins a esgotar el límit de 55.000 euros. Arribat el punt en el qual la incorporació d'una proposta faci que l'import acumulat superi la dotació establerta, saltarà a la següent proposta més votada que permeti completar el límit. En els pròxims dies es faran públiques les propostes guanyadores.

L’alcalde, Jordi Latorre, expressa la satisfacció de l’equip de Govern municipal per “l’increment de la participació en aquesta edició del procés participatiu, que té com a objectiu implicar la ciutadania en les decisions que afecten el municipi i és un pas per a un govern més transparent i col·laboratiu”. A més, facilita que la població pugui debatre i decidir sobre el model de poble que vol i les actuacions necessàries al municipi, tot fomentant i potenciant la cultura de la participació ciutadana en la gestió municipal.