Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 30 joves participen en les activitats i tallers de l’Estiu Jove de Torrefarrera

En un total de21 activitats esportives, culturals, formatives o d’oci en les què també han col•laborat diferents entitats i associacions del municipi

DIMECRES 14 SETEMBRE 2016

Més de 30 infants i joves han participat en les 21 activitats i tallers organitzats per l’Ajuntament de Torrefarrera en el marc del programa Estiu Jove. Les activitats han finalitzat aquest cap de setmana amb un graffiti que va donar color a l’espai de la Festa Major.

Enguany, destaca el gran ventall d’opcions i per a tots els gustos gràcies a la col·laboració de diferents entitats culturals i esportives del municipi. Els infants i joves de Torrefarrera han  tocat la gralla i el tabal amb l’Associació de Grallers; han jugat amb el Club de Futbol Sala; han visitat el taller de modelisme de l’Associació Cultural; s’han iniciat al tir a l’arc amb el Club d’arquers, han jugat a la botifarra i al billar amb els jubilats; han fet cistella amb el Club Bàsquet Torrefarrera; les puntaires els han ensenyat l’art de la punta al coixí i l’acabat de crear Grup Rescat els han explicat la feina que fan amb els animals perduts del poble i, finalment, han col·laborat amb la gran tasca que fa l’entitat Torrefarrera Solidària.

Així mateix, com l’estiu passat, es va organitzar un curset d’anglès amè en el marc de la Setmana Anglesa. També han construït un robot al taller de robòtica. Cal destacar l’activitat que més participació ha tingut dedicada al jovent i les famílies: la sortida a Port Aventura.