Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 200 persones, en la inauguració del nou local de la Penya Blaugrana de Torrefarrera

L’acte va coincidir amb el primer partit de lliga del FC Barcelona, el passat diumenge

DIMARTS 26 AGOST 2014

Torrefarrera compta amb nova seu de la Penya Blaugrana i l’estrena del nou local, ubicat en una sala habilitada al restaurant Cal Mosset de la localitat, va coincidir amb el primer partit de lliga del FC Barcelona, el passat diumenge, 24 d’agost. El seguiment del partit a la nova seu de la penya, fundada fa deu anys, va acollir  200 seguidors de l’equip català, a qui es va convidar a sopar a una botifarrada.

El president, Roger Vila, va indicar que “tota la junta estem molt satisfets de l’afluència de gent en l’estrena del nou espai, que ha tingut molt bona acceptació. Esperem que la gent gaudeixi de l’ambient de la penya i dels partits del FC Barcelona”.

Vila detalla que, per aquesta temporada estan previstes diferents activitats i iniciatives: “a principis de desembre, per exemple, farem el sorteig de dues entrades per al partit del FC Barcelona-Atlètic de Madrid. Les butlletes es donaran amb les consumicions al local o es poden adquirir al mateix restaurant”. A més, la Penya jugarà a la Grossa de Cap d’Any amb números especials amb significació blaugrana.