Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 200 participants al Campionat Provincial de Cant de Taula a Torrefarrera

DILLUNS 24 MARÇ 2014

La Societat Ocellaire El Verdum de Torrefarrera, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat, va organitzar durant el matí d’ahir, diumenge 23 de març, el Campionat Provincial de Cant de Taula a la Sala Social de l’Ajuntament. El concurs va comptar amb la participació dels clubs ocellaires de Lleida, Agramunt, Bellpuig, la Seu d’Urgell, Solsona i Torrefarrera, amb més de 200 ocellaires vinguts de tota la província. 

Des de les 9.00 hores i durant tot el matí, els concursants van ensenyar les habilitats de cant de taula dels prop de 500 ocells participants, dividits en quatre modalitats, una per a cada espècie: pinsà, verdum, passerell i cadernera. El jurat va valorar els sis millors ocells de cada modalitat i els va fer entrega dels trofeus. 

A primera hora, abans de l’inici del campionat, els concursants i els seus acompanyants van poder gaudir d’un esmorzar organitzat per la Societat Ocellaire El Verdum amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torrefarrera. (veure notícia relacionada)