Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 2.000 persones celebren el Carnestoltes a Torrefarrera

La festa va comptar amb una cercavila, xocolatada popular, representació de l’enterrament de la sardina, entrega de premis a les millors disfresses i ball de nit

DILLUNS 10 MARÇ 2014

El passat dissabte, 8 de març, va tenir lloc a Torrefarrera el tradicional Carnestoltes amb un èxit de participació amb més de 2.000 persones. Des de l’Ajuntament de Torrefarrera va sortir la cercavila que va vestir de color i alegria els carrers de la localitat animada pel grup 5 Erres Teatre i la Banda de Tambors i Grallers de Torrefarrera.

La rua va arribar fins a la plaça l’Amistat on es va fer el tradicional enterrament de la sardina a càrrec del grup 5 Erres Teatre i, a continuació, l’Associació Cultural de Dones l’Amistat va repartir xocolata i coca entre els assistents. Seguidament es va fer el lliurament de premis pels grups de disfresses infantils i de les carrosses. 

La festa va continuar al vespre al Pavelló Poliesportiu amb un ball amenitzat per l’orquestra Privada, Freddie Krooner i DJ Luxury. A la mitja part, es va fer entrega dels premis a les millors disfresses en categoria d’adults.

Veure Fotos