Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 100 persones a la conferència sobre nutrició de la Dra. Antonieta Barahona a Torrefarrera

DILLUNS 21 MARÇ 2016

El passat 16 de març, més de 100 persones van assistir a la conferència sobre nutrició impartida per la Dra. Antonieta Barahona, a la Sala Social de l'Ajuntament de Torrefarrera. Carme Giró, regidora de Gent Gran de l'Ajuntament va ser l'encarregada de donar la benvinguda i presentar la conferenciant.

Al  llarg de la sessió es va parlar de nutrició com a prevenció i salut, d'ensenyar a cuinar des de la medicina i de preservar i fomentar la dieta mediterrània. La Dra. Barahona va explicar que l'alimentació per a una adequada nutrició és una part essencial de la salut de les persones, un dels elements claus que ha de definir l'esperança de vida i l'aparició o no de malalties cròniques.

La Dra. Barahona és metgessa especialista en nutrició, màster en nutrició i ciències dels aliments, professora de la universitat de Lleida, directora de l’aula de cuina i col·laboradora amb diverses entitats públiques i privades en temes de nutrició. A més, també és membre del comitè tècnic de l'AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer).