Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més d’un miler de persones al 4t Festival Re-Sona de Torrefarrera

La Companyia Elèctrica Dharma, La Raiz, Itaca Band, Lo Pardal Roquer i Lost Art of Murder van fer vibrar el pavelló municipal

DILLUNS 27 ABRIL 2015

El passat dissabte, 25 d’abril, més d’un miler de persones van gaudir del 4t Festival Re-Sona de Torrefarrera, organitzat per l’Associació Cultural Re-Sona i l’Ajuntament de Torrefarrera. Les actuacions de la Companyia Elèctrica Dharma, La Raiz, Itaca Band, Lo Pardal Roquer i Lost Art of Murder van omplir el pavelló municipal.

Jaume Casanovas, de l’Associació Cultural Re-Sona, ha expressat “la nostra satisfacció per la fidelitat del públic del Re-Sona que ha tornat a omplir el pavelló municipal amb un ambient festiu i amb moltes ganes de passar-s’ho bé”. Casanovas ha explicat també que “la zona de restauració i descans, una de les novetats d’enguany, ha estat tot un èxit amb molt bona acollida per part del públic i ens plantegem ampliar la varietat de l’oferta gastronòmica en properes edicions del festival”. Una altra de les novetats va ser el servei gratuït d’autobús entre Lleida i Torrefarrera per facilitar la mobilitat del públic assistent al festival. Casanovas destaca que va ser tot un èxit amb dos autobusos plens d’anada i de tornada.

Per la seva part, l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, ha destacat el dinamisme i l’esforç del jovent del municipi per organitzar aquest festival, fins i tot en moments de dificultats econòmiques com l’actual. “Arribar a la quarta edició demostra una consolidació del festival i una aposta decidida per implicar els més petits de la casa amb el món de la música amb la celebració del Re-Sona Kids, que va tenir lloc el 18 d’abril, dins la Setmana Cultural de la localitat”.