Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lliurament d'Orles a la Promoció 2020-2023 de l'Escola Bressol Ralet-Ralet

DILLUNS 31 JULIOL 2023

El divendres, amb gran emoció i alegria, es va celebrar el lliurament d'orles als infants de la promoció 2020-2023 de l'Escola Bressol Ralet-Ralet. L’acte va comptar amb la participació dels 78 nens i nenes, dels quals 40 s'han graduat del nivell I2. Per a alguns d'ells, aquest és el final d'una etapa i el començament d'un nou viatge cap a l'escola.

Els infants van rebre les seves orles, portant amb ells els aprenentatges i records que han viscut a l’escola bressol. Per als que continuen i per als nous alumnes que s'incorporaran al proper curs 2023-2024, l'Escola Bressol Ralet-Ralet ofereix un espai d'aprenentatge, joc i afecte, on podran desenvolupar tot el seu potencial.

Com a novetat, s'ha implementat una nova APP de comunicació docents-famílies que facilitarà una connexió més estreta i ràpida entre tots els membres de la Ralet-Ralet. A més, amb la iniciativa de l'acollida matinal esporàdica, les famílies gaudiran de major flexibilitat en els horaris, permetent una millor conciliació de la vida laboral i familiar. L'escola també arriba a les xarxes socials amb un nou perfil a Instagram (@raletraletllar), que ben aviat s'estrenarà perquè tothom pugui estar al dia de les activitats, moments especials i les descobertes del dia a dia amb els petits i petites.

Aquest dia especial no hauria estat possible sense l'afecte i suport incondicional dels pares, mares, familiars i, per descomptat, dels mateixos alumnes. Cada un d'ells ha contribuït a fer d'aquest curs una experiència, creant una gran família Ralet-Ralet.

Finalment, un agraïment sincer per l'excel·lent treball de l'equip d'educadores que ha estat al costat dels nostres infants amb amor, dedicació i paciència. Gràcies a elles, aquesta etapa educativa ha estat una experiència enriquidora per a tots.