Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'espectacle de carrer 'Dragon ST' fa les delícies dels més petits a Torrefarrera

Aquesta activitat s'emmarca dins la 31a Setmana Cultural de la localitat que té lloc fins al pròxim 29 d'abril

DIMARTS 24 ABRIL 2018

Ahir dilluns, 23 d'abril, coincidint amb la diada de Sant Jordi, els carrers de Torrefarrera van ser l'escenari de l'espectacle Dragon ST, a càrrec de la companyia de teatre de carrer JAM. Es tracta d'una divertida història que posa en entredit les moltes llegendes que s'expliquen de dracs i cavallers. Aquest espectacle s'emmarca en la 31a Setmana Cultural de Torrefarrera que del 20 al 29 d'abril omple d'activitats culturals el municipi. Durant aquests dies el teatre, la música, la dansa, el cinema i la salut en són protagonistes.

Actes de la 31a Setmana Cultural de Torrefarrera, fins al 29 d'abril

Aquesta tarda, a les 19.00 h, serà el torn del taller "Els colors de l'autoestima!", a càrrec de Susana Sobrino, a la Sala Social de l'Ajuntament. Es tracta d'un taller pràctic on els assistents aprendran a gestionar millor l'autoestima a través d'una breu explicació sobre el tema i les creences instal·lades a l'inconscient, exercici en grup de PNL i meditació.

Demà, dimecres 25 d'abril, està programat el taller "Espiritualitat i Salut", a càrrec de Maite Yago, a la Sala Social, i a les 21.00 h, el CEI Torrefarrera acollirà el taller "Màrqueting per a xarxes socials", a càrrec de Josean Sobrino.

Dins la Setmana Cultural, diumenge passat va tenir lloc la VII Caminada de Torrefarrera a Malpartit, amb més de 200 participants, una xifra rècord.