Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Escola La Creu estrena rocòdrom al pati del centre

DIVENDRES 21 OCTUBRE 2022

Des del passat 13 d'octubre, l'alumnat de l'Escola La Creu de Torrefarrera compta amb un rocòdrom al pati del centre. 

Aquesta acció està emmarcada dins el projecte de patis coeducatius, per fer possible una remodelació dels espais de lleure del centre. Es tracta d'una iniciativa que es va endegar durant el curs passat a través de la Regidoria d'Igualtat i Infància de l’Ajuntament de Torrefarrera, gràcies a Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere i l'Àrea d'Igualtat de la Diputació de Lleida, i compta amb la col·laboració de l'Escola i de l'AMPA. 

L'Ajuntament s'ha encarregat de la compra del material, per un cost de 840 €, i per al muntatge de les peces del rocòdrom s'ha comptat amb la feina altruista realitzada, el passat 12 d'octubre, per unes quantes famílies voluntàries que es van oferir per fer realitat aquesta instal·lació. 

Durant l’estiu, des de Cal Jove ja es van dur a terme algunes actuacions que aviat també s’ubicaran al pati de l'escola, com per exemple, la construcció d’un hotel d’insectes, una balança i, pròximament, un muntatge de transvasaments. L’AMPA s’encarregarà, també, de la pintura dels espais de joc. 

Des de la Regidoria d'Igualtat i Infància, l'any 2020-2021 es va iniciar el projecte de patis coeducatius i l'associació Lika de Lleida ha estat l'encarregada de dur a terme el procés participatiu i de formació del professorat, famílies i alumnat. 

Gràcies a aquesta iniciativa, l'alumnat pot passar l’estona d’esbarjo en un entorn divers, ple de propostes i amb un aire renovat que els donarà una motivació extra per gaudir de l’escola.