Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les piscines de Torrefarrera inicien l'activitat el 17 de juny amb una jornada de portes obertes i diverses novetats

La gestió anirà a càrrec de l'empresa Llop Gestió, guanyadora de la concessió per als propers 6 anys

DIJOUS 08 JUNY 2017

El complex de les piscines de Torrefarrera obrirà el pròxim dissabte, 17 de juny, amb una jornada de portes obertes amb entrada gratuïta. Enguany, com a novetat, tot el sistema d'abonament es podrà fer telemàticament a través de la pàgina web http://complex.torrefarrera.cat, seguint l'aposta municipal per a un poble smart. També es podrà fer personalment a les mateixes instal·lacions esportives.

Es poden demanar abonaments individuals (en les modalitats d'infantil, adult i jubilat o pensionista) o familiars (en les modalitats d'empadronats i no empadronats a la localitat). Els usuaris que demanin l'abonament hauran de passar per les taquilles de les piscines per recollir la polsera que li permetrà, mitjançant un codi, entrar a les instal·lacions durant tota la temporada de bany. Si la climatologia acompanya, es preveu superar els 1.000 abonaments.

Per a aquest estiu, i amb el canvi de gestió esportiva, el complex de les piscines oferirà més activitats, com cursos intensius de natació i més activitats dirigides. Del 19 al 23 de juny l'horari d'obertura serà de 16.00 a 20.00 hores, mentre que la resta de la temporada serà d'11.00 a 20.00 hores. El complex acollirà, a més, fins a quatre estades esportives infantils, com són les de l'AMPA, l'escola de Futbol Mig Segrià, el Club Bàsquet Torrefarrera i el Campus de Bàsquet Belgrad, que configuren una oferta molt variada per a la canalla.

La gestió de les activitats, tant de les piscines com del pavelló municipal, anirà a càrrec de l'empresa Llop Gestió, guanyadora del concurs per a la concessió del servei durant quatre anys, prorrogables a sis, mentre que la gestió econòmica del complex es farà directament des de l'Ajuntament.

Finalment, el concurs per a la gestió dels bars ha quedat desert per incompliment de les ofertes dels requisits demanats. L'Ajuntament cobrirà el servei temporalment aquest estiu, i treurà a licitació altre cop el concurs.