Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les corals Minyons Xiquets i Clavellina de Torrefarrera, al concert de corals de Perpinyà

És el concert més important amb corals nord-catalanes que s’engloba en les actuacions de l’Arxipèlag de Corals

DILLUNS 30 DESEMBRE 2013

La Coral Minyons Xiquets i la Coral Clavellina de Torrefarrera van participar  diumenge passat en el concert de corals de Nadal organitzat per l’Arxipèlag de Corals a Perpinyà, una associació que va néixer fa dos anys amb el doble repte de permetre a les nombroses corals perpinyaneses i nord catalanes expressar-se i animar el patrimoni sota els auspicis del bisbat. 

Així, de nou, aquest any les voltes de les esglésies perpinyaneses han acollit la màgia del Nadal amb una selecció de cors, entre ells els de Torrefarrera, convidats per excel·lent director de coral Germinal Monge, president de la secció nord-catalana de la prestigiosa Federació de Cors Clavé. 

Els cors de totes les edats vinguts des del sud de Catalunya s’han barrejat amb cors nord catalans per oferir cinc concerts de clara dominant catalana però amb obres de tot el món per explicar la Nativitat. A més de l'església de la Réal, veritable joia del patrimoni perpinyanès, aquest mini-festival ha ofert dues incursions als barris amb l’Església de St.Paul del Molí de Vent i l'Església de Sant François d’Assís al Bas Vernet. 

El concert final, on van actuar les corals de Torrefarrera, es va celebrar diumenge a la Capella de Sant Domènec. Juntament amb les corals Minyons Xiquets i Clavellina van actuar Les Petits Chanteurs i Canta Canta de Perpinyà; Les Sang et Or i el Cor Josep Anselm Clavé de la Catalunya Nord. Aquesta ha estat la darrera actuació de les corals englobades en l’Arxipèlag de Corals, que no tornaran a actuar fins el proper mes de febrer del 2014.

NOTES DE PREMSA RELACIONADES