Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Torrefarrera decreta dos dies de dol oficial per la mort de la Sra. Denise Alina Casabalian i el seu fill Robert Galea

DIMARTS 06 JUNY 2023

L'Ajuntament de Torrefarrera ha decretat dos dies de dol oficial per la mort de la Sra. Denise Alina Casabalian i el seu fill Robert Galea Casabalian, a conseqüència d'una electrocució el dia 28 de maig de 2023 al municipi. 

Durant els dies 6 i 7 de juny les banderes onejaran a mig pal en tots els edificis municipals i queden suspesos tots els actes públics oficials previstos. Des de la Corporació Municipal es lamenta el trist succés i es fa arribar les condolences a la família de les víctimes.  

En aquesta línia, l'alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, ha mostrat la consternació per la mort de Robert Galea i la seva mare Denise Alina Casabalian. "Com a mostra de suport i de dol a la família i a tota la comunitat hem decidit decretar aquests dos dies de dol oficial. Si la mort d’una persona jove ja és una tragèdia, la pèrdua d’un infant és terrible. I tot junt en una família, és una gran desgràcia. Al mateix temps, esperem que una catàstrofe com aquesta no es repeteixi mai més. Fem una crida del perill que suposa utilitzar eines elèctriques quan hi ha aigua al voltant", ha expressat.