Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Setmana Cultural de Torrefarrera arriba a la 30a edició amb una vintena d'activitats fins a l'1 de maig

Enguany el 6è Festival Re-Sona de Torrefarrera s'emmarca dins els actes de la Setmana Cultural

DIJOUS 20 ABRIL 2017

L'Ajuntament de Torrefarrera inicia demà divendres, 21 d'abril, el programa d’actes de la 30a Setmana Cultural que s'estendrà fins al pròxim 1 de maig amb una vintena d'actes i activitats per a tots els públics, entre les quals destaquen el teatre i la música, conferències sobre educació i xerrades de salut, contacontes i desfilades de moda, entre altres.

Enguany el 6è Festival Re-Sona de Torrefarrera s'emmarca dins els actes de la Setmana Cultural i portarà al pavelló municipal les actuacions d'EnZel, Els Amics de les Arts i DJ Monka, el pròxim 29 d'abril.

Els actes de la 30a Setmana Cultural començaran demà a les 17 hores amb l'entrega de flors de l'Associació de Dones l'Amistat a les seves associades, seguit de la jornada de portes obertes a la Llar d'Infants Ralet-Ralet.

Diumenge, 23 d'abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, tindrà lloc a les 11 hores una activitat de teatre de carrer amb l'obra La Gran Família, a càrrec de la companyia Fadunito, amb sortida des de l'Ajuntament. Durant el matí, els jubilats repartiran flors als socis de la Llar de Jubilats de Torrefarrera. I a la tarda, a les 18 hores, el Grup 5 Erres Teatre oferirà l'obra Alerta!! Pura Dinamita!!, amb una selecció dels esquetxos més explosius de l'obra Dinamita del Tricicle, a la Sala Social de l'Ajuntament amb entrada gratuïta.

Fins al dia 1 de maig, s’organitzaran a la localitat una vintena d’activitats culturals.