Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Llar d’Infants Municipal Ralet-Ralet inicia el nou curs amb millores en les instal•lacions

Amb un nou espai de descans per als infants després de dinar, a més d’un nou canviador i lavabo a l’edifici del menjador

DIJOUS 12 SETEMBRE 2019

La Llar d’Infants Municipal Ralet-Ralet de Torrefarrera estrena el nou curs amb millores en les seves instal·lacions. Els infants comptaran amb un nou espai per al descans després de dinar, amb noves cortines per impedir que entri la llum, un nou canviador a la zona del menjador, per facilitar la tasca de les monitores, així com un nou lavabo per a infants també a l’edifici del menjador. Abans de l’inici del curs escolar, l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, i el regidor d’Ensenyament i 1r tinent d’alcalde, Ramon Casanovas, han visitat les instal·lacions de la Llar acompanyats per la directora del centre, Meritxell Valls.

Per aquest curs, que comença demà dijous, 12 de setembre, la Llar manté el nombre de matriculacions de l’any anterior, 75, amb menys alumnes de P2 i més de P0, fruit de l’augment de la natalitat en el darrer any.

“Des de l’Equip de Govern municipal invertim i apostem per l’educació perquè és aquí on comença el futur del nostre poble”, explica l’alcalde, Jordi Latorre. “La canalla són el més important per a les famílies, i també per a l’Ajuntament, és per això que any rere any, anem millorant aquest equipament junt amb l’equip docent i l’AMPA, adaptant-lo a les noves necessitats pedagògiques”, destaca Latorre.