Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, visita ICG Software

La Consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha visitat les instal.lacions de ICG Software, on ha estat rebuda pel president de la corporació, Andreu Pi. Rigau ha signat el llibre d'honor i ha mostrat la seva satisfacció pel que considera "una empresa que és un exemple de la feina ben feta".

DILLUNS 07 JULIOL 2014

La Consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha visitat les instal.lacions de ICG Software, on ha estat rebuda pel  president de la corporació, Andreu Pi. Rigau ha signat el llibre d'honor i ha mostrat la seva satisfacció pel que considera "una empresa que és un exemple de la feina ben feta".

El President d'ICG, Andreu Pi, ha mostat a la consellera les últimes novetats de mobilitat que acaben de llençar al mercat com és PortalRest, l'aplicació de cerca i reserva d'establiments d'hostaleria disponible per a smartphones Android i iOS. També, eRest, la carta interactiva i tàctil multiidioma, i la gamma de productes CashDroPOS per al control i la custòdia d'efectiu en els negocis.

Després de la visita, la consellera Rigau ha valorat molt positivament l'existència a Catalunya d'empreses innovadores com ICG que exporten els seus productes arreu del món.

Irene Rigau ha estat acompanyada pel Delegat del Govern de Catalunya a Lleida, Ramon Farré, el director del Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, i l'alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre.