Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 12a edició del cicle Segrià Corals s’acomiada amb un concert a Torrefarrera

Ahir diumenge amb les actuacions del Cor Etosca d’Aitona, la Coral Santa Àgata d’Alfarràs, la Coral La Primavera Artesenca d’Artesa de Lleida i la Coral Clavellina de Torrefarrera

DILLUNS 28 NOVEMBRE 2016

Ahir diumenge, 27 de novembre, l’església parroquial de la Santa Creu de Torrefarrera va acollir l'últim concert de la 12a edició del cicle Segrià Corals, organitzat pel Consell Comarcal del Segrià i l’Ajuntament de Torrefarrera. L’acte va comptar amb les actuacions del Cor Etosca d'Aitona, la Coral Santa Àgata d'Alfarràs, la Coral La Primavera Artesenca d'Artesa de Lleida i la Coral Clavellina de Torrefarrera. Van assistir al concert l'alcalde de Torrefarrera i vicepresident quart de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre, la presidenta del Consell Comarcal del Segrià, M. José Invernón, i l'alcaldessa d'Aitona i vicepresidenta portaveu de la Diputació de Lleida, Rosa Pujol.

El cicle Segrià Corals ha organitzat 12 concerts durant 3 mesos (maig, octubre i novembre) a 12 municipis de la comarca del Segrià i ha comptat amb la participació de 18 corals amb motiu de la commemoració dels 100 anys de la mort del compositor lleidatà Enric Granados.

L’any vinent, el cicle continuarà amb l’homenatge a Granados en el 150è aniversari del seu naixement i comptarà amb una cloenda a l’Auditori Enric Granados de Lleida.