Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola de Torrefarrera s’amplia amb 4 noves aules

Ensenyament col•loca un mòdul prefabricat amb 4 aules per permetre l'increment d'alumnes i línies d'educació infantil L'Ajuntament s'encarrega de les obres d'anivellament, construcció de la base del nou mòdul, sanejament i accés

DILLUNS 11 GENER 2016

Aquest divendres, el Departament d’Ensenyament va col·locar un mòdul prefabricat amb 4 noves aules per ampliar l’Escola La Creu de Torrefarrera i permetre, així, l’increment d’alumnes i línies d’educació infantil. L'Ajuntament de la localitat s'ha encarregat de les obres d'anivellament, construcció de la base del nou mòdul, instal·lació del sanejament, de la rampa i esglaons d’accés al mòdul des del pati. Les obres, que estaran enllestides en els pròxims dies, suposen un cost per a l’Ajuntament de 7.590 euros.

A més, s’amplia temporalment el pati de l’escola al complex esportiu de la localitat per evitar que es perdi espai d'esbarjo per als alumnes.

L’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, ha explicat que “el creixement de la nostra infància ens obliga a prioritzar la seua atenció, per això col·laborem amb el Departament d'Ensenyament per facilitar l'ampliació necessària a l'escola”. I ha afegit que “cal agrair a l’empresa concessionària del Complex Esportiu les facilitats per ampliar el pati”.