Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’empresa Aqualia guanya el concurs per gestionar la concessió dels serveis d’aigua i clavegueram durant 50 anys

DILLUNS 12 GENER 2015

L’empresa Aqualia ha guanyat el concurs per gestionar la concessió dels serveis d’aigua i clavegueram durant 50 anys, i assumirà les obres dels tancs de tempesta del carrer Mossèn Cinto Verdaguer i el del polígon vell (1.188.000€); a més, finançarà a l’Ajuntament el tanc de la part final (valorat en 1.496.375,21€).

Aqualia pagarà un cànon inicial de 180.000€ a l’Ajuntament, que es destinarà a finançar el tanc de la part final per evitar repercutir el cost a les tarifes. A més, pagarà un cànon anual de 0,11€/m3 a favor de l’Ajuntament (uns 30.000€ aproximadament), que serviran per amortitzar aquest darrer tanc o fer altres inversions necessàries.

Aqualia instal·larà comptadors de tele-lectura a totes les llars del poble en un any, per evitar problemes en la lectura (fugues, lectures estimades, etc.), i obrirà l’oficina d’atenció del concessionari 2 dies a la setmana.

Per fer possible aquesta solució, la viabilitat econòmica de la concessió i evitar un encariment de les taxes dels usuaris, l’Ajuntament assumirà una part important del tanc de tempesta del final del poble, de tal manera que sigui possible resoldre el principal problema del poble sense impedir fer altres inversions necessàries per als habitants de Torrefarrera.

NOTÍCIES RELACIONADES