Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament millora les instal•lacions del pavelló poliesportiu

S’han dut a terme actuacions en matèria de seguretat i renovació d’equipament

DIJOUS 27 AGOST 2015

El poliesportiu de Torrefarrera estrena millores. Aquest estiu, l’Ajuntament ha dut a terme accions en matèria de seguretat i renovació d’equipament. Concretament, les millores en seguretat han consistit en l’habilitació de dos portes més d’emergència i la  col·locació embornals davant les portes d’emergència per la recollida d’aigua de pluja a fi d’evitar l’entrada al pavelló quan plou.

A més, s’han substituït uns 90 m2 de parquet en mal estat com a conseqüència de les pluges i s’ha polit, envernissat i pintat la resta de pista de parquet (1300 metres quadrats). Així mateix, s’ha pintat de nou tot el pavelló amb noves línies per entrenar i disputar partits de mini bàsquet, futbol sala, bolei, etcètera. Finalment, s’ha afegit una tercera cistella de mini bàsquet.

El cost de l’actuació ha estat d’uns 45.000€.

Cal destacar que el pavelló poliesportiu de Torrefarrera és un dels equipaments municipals amb més alt nivell d’ocupació. El pavelló acull entrenament de diferents equips i disciplines esportives i s’hi disputen diferents competicions durant tot l’any, entre altres usos esportius. A més, és també el punt de trobada de diferents activitats culturals i socials, com el Parc de Nadal.