Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament instal•la pilones al carrer Forn per impedir l’estacionament de vehicles que dificulten l’entrada als habitatges

DIJOUS 31 JULIOL 2014

Després de les peticions dels veïns del carrer Forn referent a les dificultats per accedir als seus habitatges provocades pels vehicles mal estacionats al carrer, l’Ajuntament de Torrefarrera ha instal·lat pilones per impedir-ne l’estacionament.

Disposar d’un sector comercial potent i oferir uns serveis de qualitat als seus veïns és molt important per a Torrefarrera. No obstant això, des de l’Ajuntament es treballa per a què aquests serveis es puguin prestar sense perjudicar tercers, que és el que passava en aquest cas pel mal estacionament dels clients dels comerços de la zona.

La senyalització i la vigilància dels agents municipals no han sigut suficients i, per això, el consistori ha optat per aquesta mesura, que ha suposat un cost de 968,97 euros.

Això obliga a reordenar la circulació des dels aparcaments del carrer i implica que no es podrà sortir directament cap al carrer Verge de Montserrat.

Des de l’Ajuntament es demana als veïns que disculpin les molèsties ocasionades i esperen que l’actuació millori la seva qualitat de vida.

Notícies relacionades